Biblioteca 13-14

Aquest segon trimestre del curs 13-14 els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de l’Escola participen en el club de lectura de la seva aula. Cada cicle ha triat un llibre de lectura amb l’objectiu de llegir-lo col·lectivament i/o individual a l’aula. Els llibres són:

.- Cicle Mitjà: Aixecant el vol, de Jaume Cela.

.- Cicle Superior: Wonder, de R.J. Palacios

Els objectius generals d’aquesta activitat són, per una banda, dinamitzar la lectura col·lectiva i individual i per una altra, pensar sobre la lectura del llibre, compartint col·lectivament les reflexions a través de la conversa i de les activitats d’anàlisi i de comprensió lectora.

Es pretén que els alumnes exercitin la comprensió lectora i potenciïn l’habilitat social de compartir pensaments, opinions, interpretacions, encerts, dubtes i errors, sentiments i emocions a partir de la lectura del llibre.

Es pretén que els alumnes facin seu el llibre a través del desenvolupament del procés lector la utilització de coneixements previs, la perdició, la formulació d’hipòtesis sobre la lectura, la visualització d’allò que es llegeix, les connexions entre el llibre i el jo lector, l’estimulació del debat, de la reflexió al voltant de les actituds, dels fets, del temps, de l’espai i de la creació.

En definitiva, que els alumnes aprenguin gaudint.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: